Det er bestemt ikke nogen synd at kunne lide strip. Det er en ganske anerkendt profession, og de mennesker, der til daglig arbejder på stripklubber, er ekstremt dygtige til det. Skal du og gutterne ud og se strip, så kommer herunder nogle gode råd til, hvordan du finder de bedste stripklubber i dit område.

Læs anmeldelser omkring stedet

Det er altid en god idé at undersøge, om en given stripklub har fået gode anmeldelser, inden man tager afsted. Typisk vil man kunne finde anmeldelser på klubbens Facebook side eller via Google. Prøv blot at søge efter stripklub i dit nærområde, så vil du typisk kunne se, hvilken rating disse klubber har fået.

Man skal naturligvis tage disse anmeldelser med et gran salt, da det er ret sjældent, at glade kunder går ind og anmelder sammenlignet med utilfredse kunder. Det kan dog give en god indikation om stedet.

Spørg venner omkring deres erfaringer

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt været på stripklub. Du bør derfor ikke være bange for at spørge i din omgangskreds om erfaringer med de stripklubber, der er i nærområdet. Det kan nemlig være den absolut bedste og mest troværdige kilde. 

Skal man til en anden by, så kan det også være en god idé at spørge venner eller bekendte i den pågældende by. På den måde øger du chancerne for, at det bliver en god aften.

Prøv flere klubber af

Det kan også være en idé at sætte sig for at besøge flere stripklubber på én aften. Det kan sågar være en hel oplevelse i sig selv. Er man i København, så kan man eksempelvis starte på en kendt gentlemens club i København, hvorefter man arbejder sig videre. På den måde kan man sammenligne de forskellige klubber. Skulle den næste klub ikke være noget for jer, så er der altid mulighed for at vende tilbage. 

Man skal dog huske på, at det ikke er gratis at gæste en stripklub. Derfor skal alle parter være indforstået med, at det vil komme til at koste nogle penge. Vores anbefaling er, at man lytter til alle parter, da I naturligvis ikke ønsker at skulle splittes op i løbet af aftenen. 

Nyd en god aften sammen med gutterne

Det er måske ikke så ofte, at I samles mere. Derfor er det vigtigt at understrege, at man skal gå til herlighederne med et åbent sind og først og fremmest tænke på, at man er sammen for at hygge sig. Gå ind til aftenen med oprejst pande og se det som en ny oplevelse, som I vil kunne snakke om mange år ud i fremtiden.