Mange mænd mødes i klubber og dyrker fællesskabet. Efter en hård coronatid med mange nedlukninger og mangel på møder i disse fællesskaber, sætter mange ekstra meget pris på dem nu. Når vi mødes i fællesskaber styrkes følelsen af at være en del af noget større. En positiv følelse, der er med til at knytte mennesker sammen. 

 

Mange klubber, foreninger og organisationer anvender deres logo til at vise samhørighed og tilhørsforhold. Et godt logo er let genkendeligt. Det virker efter hensigten, hvis modtageren efter et kort blik på det, kan identificere logoet, og hvem det tilhører. Mange forskellige motiver tages i brug på logoer, det kan være dyr, der tilmed kan bruges som maskotter. Eller det kan være nogle bestemte farver, redskaber (to hammere, der krydses) – mulighederne er mange. 

 

Når man stolt bærer sin klubs logo, så er det oplagt at få lavet flere ting med jeres logo på. Og ja, det er muligt at få tryk på ølbrikker, eller coasters, som de også kaldes. På siden her kan I bestille ølbrikker med eget logo. I skal bestille minimum 100 stk., men derudover har I meget spillerum. 

 

I kender dem fra pubben, baren og klubhuset – ølbrikkerne. De er ikke til at undvære, når der kommer øl og andre kolde varer på bordet. Hvorfor ikke udnytte muligheden for at få jeres helt eget logo på? Det er en oplagt måde at få jeres logo ud i verden og øge synligheden. I kan vælge jeres helt egen form, der følger jeres klubs logo, motto eller lignende. Der er fuld farvetryk på begge sider, så I er sikre på, at jeres logo bliver set. 

 

Det kan også være, at I til fredagsbaren eller firmafesten har lyst til at få lavet et festligt indslag i form af nogle flotte ølbrikker. 

 

Mange har en lille klub, som mødes hvert år og afholder en oktoberfest. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at få produceret en hel stak ølbrikker. Så kan I gemme dem, og bruge af dem flere år i træk. En artikel, som også er oplagt at tage med hjem og gemme. På den måde kan man huske den sjove begivenhed og se frem til næste års arrangement. 

 

Ølbrikkerne står også flot frem, når de stables og er en genial måde at promovere jer på. Hvis I har andre artikler med jeres logo på, så er de flotte coasters et flot supplement. De er et godt supplement til udvalget af reklameartikler for lige præcis jeres forening, klub, organisation eller måske firma.