Dette indhold er sponsoreret

 

Den sværeste gave at give er den til ham, der har alt – og derfor typisk ikke har nogen ønskeliste. For hvad giver man lige til en person, som ikke rigtig har brug for noget? Og som overhovedet ingen idéer har til noget, han kunne mangle? Det forsøger vi at give dig svar på i denne artikel, hvor vi kommer med tre af vores bedste bud på, hvad du skal give i fødselsdagsgave eller julegave til manden, der i forvejen har alt.

 

Giv en gave, der passer ind i indretningen

Hvis du skal give en gave til en mand, der ikke mangler noget, kan du måske se dit snit til at give en gave, som kan bruges i indretningen, for det er typisk her, man ikke lige tænker over, at der mangler noget. Og der er jo altid plads til at gøre lidt ekstra ud af sin indretning. Og her kunne en oplagt gaveidé være én af de mange sjove plakater fra https://citatplakat.dk/ som har et væld af sjove plakater med filmcitater, men også flotte designplakater, som passer ind i de fleste boliger.

 

En oplevelsesgave er altid et hit

Hvis man har alt – og ikke har brug for at ønske sig noget – betyder det som regel, at man ville blive rigtig glad for at få en oplevelse i gave. For en oplevelse kan man altid bruge, og det er typisk ikke noget man tænker over, at man kunne have brug for. Og der er rigtig mange gode og sjove måder at give en oplevelse i gave på. Det kunne for eksempel være en biografbillet eller en koncertbillet, eller du kan give en hjemmelavet oplevelse i gave, for eksempel en tur til et kulturarrangement eller på restaurant, eller måske endda en weekendtur, som I sammen kan tage på.

 

Giv ham noget, som han ikke vidste, at han ønskede sig

Når man skal give en fødselsdagsgave eller en julegave til en mand, der ikke har nogen ønskeliste, kan man jo være nødsaget til at give ham en gave, som han ikke vidste, at han ønskede sig – eller ikke vidste, at han havde brug for. Og her kommer alle de sjove og smarte gadgets ind i billedet. For har man ikke altid lidt brug for en isterningemaskine, en sammenklappelig lomme-drone eller et par virtual reality briller? Eller hvad med en tur ud at køre i en formel 1-bil – eller en chokoladefontæne?