Har du styr på økonomien? Hvis ikke, så er det måske værd at få det. Der er få ting, som kvinder finder mere sexet, end en mand, der har styr på sit liv. Og for at have styr på sit liv, så skal man have styr på økonomien.

Desværre, er der rigtig mange mænd, som ikke altid er lige gode, til at huske at sætte penge ind på opsparingen, til at få meldt sig til en a-kasse, til at få styr på pensionen, til at tjekke om man har de bedste forsikringsaftaler, og så videre.

Men det er heldigvis til at rette op på.

Har du lønsikring?

Du kan for eksempel starte med at undersøge, om du har en a-kasse med lønsikring. Hvis ikke du har en a-kasse, betyder det, at du ikke får dagpenge, hvis du skulle risikere at miste dit job. I stedet ryger du på kontanthjælp, hvilket kan være et drastisk fald i din månedlige indkomst.

moderne mænd

Har du en a-kasse, men ikke lønsikring? Så er du naturligvis sikret med dagpenge – men husk, at dagpengesatsen sandsynligvis er noget lavere, end det du tjener i dag med dit arbejde.

Hvis du derimod har lønsikring, så får du lige så meget udbetalt hver måned, som du får i løn lige nu, i tilfælde af, at du skulle miste dit job. Har du en høj løn, eller har du et højt forbrug, kan det være en rigtig god idé at have lønsikring, som en del af sin a-kasse. Dermed, kommer du ikke i alvorlige økonomiske problemer, bare fordi du mister dit arbejde.

Vil du have styr på økonomien i tilfælde af at du bliver arbejdsløs? Så kan du her læse meget mere om lønsikring.

Sparer du, hvor du kan?

En anden god måde, hvorpå du kan få styr på økonomien, er ved ikke at bruge unødvendige penge. Det kan for eksempel være, at du betaler for en dyr TV-pakke, som du alligevel ikke bruger, eller måske du ikke lige har fået sammenlignet priser på telefonabonnementer for nyligt.

Det er dog små ting som disse, hvor du for alvor kan spare penge og dermed få styr på økonomien, og råd til alt det, som rent faktisk betyder noget – hvad end det er drømmebilen, ny bolig eller noget trejde.

Spar penge på din TV-pakke

TV-pakker er efterhånden ved at være en anelse gammeldags – man betaler for et hav af kanaler, men man ser i virkeligheden kun en håndfuld. Oven i det, kan det meste af indholdet findes på internettet på en streamingtjeneste, til den halve pris.

Så overvej, om det er tid til at opsige din TV-pakke, eller finde en, hvor du kun betaler for de kanaler, som du rent faktisk bruger. Køb et Apple TV eller en Google Chromecast, og smid streamingtjenesterne op på TV’et i stedet.