Er du klar til at flytte hjemmefra, få nye oplevelser og lære en masse nye mennesker at kende? Vi har alle vores grunde til at flytte hjemmefra. Nogle flytter for at komme tættere på drømmeuddannelsen, andre flytter for at få lidt luft under vingerne og bevise, at de godt kan bo for dem selv såvel som at stå for alt det praktiske.

Uanset hvilken grund du har for at flytte hjemmefra, er det en dyr fornøjelse – det skal der ikke lægges skjul på. Alle de sædvanlige udgifter forældrene plejede at dække, bliver nu dine egne at tage vare på. Der er dog gode råd at hente i det nedenstående skriv, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej til dit nye liv og nye bolig uden dine forældre lige ved hånden.

Flytning hjemmefra

Få råd til drømmelejligheden

Har du fundet drømmelejligheden, men stemmer lejlighedens fastlagte depositum ikke overens med, hvad din bankkonto kan tilbyde? Så foreslår vi, at du tager et lån i banken, således at din drømmelejlighed kan blive din. Depositum for lejede lejligheder er altid en dyr forhindring at komme forbi, og det kræver i mange tilfælde, at man tager et mindre og overskueligt lån i banken, for at ens drømme kan blive til virkelighed.

Så længe du er indforstået med de betingelser, der gør sig gældende ved et lån, så er vi sikre på, at du snart får de mange fordele at se ved din nye bolig. Vi foreslår, at du forhører dig hos en bankrådgiver, og finder ud af hvad dine muligheder er, og hvorledes du nemt og overskueligt kan betale tilbage på dit lån.

Et alternativ er at afbetale. Enkelte gange er det muligt at flytte ind i en ny lejlighed ved at gøre brug af afbetaling. Udskyd betalingen hvis muligt – men husk at lægge et budget, så du betaler alle dine afdrag til tiden.

Flyt hjemmefra

Lad din indre indretningsekspert komme frem

Når man flytter hjemmefra, vil man opleve, at man pludselig bliver sin egen indretningsekspert. Man står selv for at vælge hvilke møbler, gardiner og tallerkner, som man godt kunne tænke sig.

Dette kan også nemt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis altså ikke man har tænkt over de mange metoder, der i dag findes til at betale på. Vi foreslår, når du kigger efter møbler og andet interiør, at du også holder øje med hvilke forhandlere, der tilbyder afbetaling som betalingsmetode. Med afbetaling er du nemlig sikret mod store huller i bankkontoen og mere overskud fremadrettet. Afbetaling lader dig nemlig betale det fulde beløb i mindre rater hver måned, og det lader dig dermed investere i andre ting sideløbende.