Dagene hvor mænd skulle tvinges med på en shopping tur er ved at være talte. Mænd har i stigende grad fået øjnene op for smart tøj, mode og accessoires og her spiller nethandel en afgørende rolle. Ifølge analysebureauet Euromonitor International vil herre-mode industrien inden 2020 omsætte for 40 mia. dollars verden over. Særligt er det salget af skjorter, jeans, jakker og accessoires, der forventes at vokse. Særligt inden for accessoires/smykker forventer man en kæmpe stigning.

En mand må gerne bruge accessoires

Det skyldes for det første, at det er blevet meget mere acceptabelt at man som mand tager stilling til sit personlige udtryk, og for det andet at nettet har spillet i afgørende rolle for, at langt de fleste accessoires til mænd bliver handlet online og det er der en god grund til. Udvalget er større og priserne er ofte “bedre”. Faktisk har salget af mode til mænd på nettet overhalet salget af computere og tablets. Dog ikke i Danmark endnu, men det forventes, at det kommer til at ske inden for de næste par år.

accessories

Det er blevet cool at være metroseksuel Lige en kort forklaring om begrebet metroseksuel. Det er beskrivende for en livsstil, og ikke som mange måske fejlagtigt tror en seksuel orientering. Begrebet er opfundet i 1994 af den britiske forfatter og journalist Mark Simpson. Nøgleord for den metroseksuelle mand er image og forfængelighed. Den metroseksuelle mand er særlig karakteriseret ved at have et velplejet ydre & et godt job. Nydelsen ved at pleje sig selv og at få opmærksomhed af andre er fremtrædende, men den metroseksuelle mands adfærd er samtidig identitetsskabende.

Accessoires skaber manden

Accessories er prikken over i’et Man kan for få penge tilføje noget stil, klasse og vise overskud ved at bruge accessoires. Om det er til hverdag eller fest er ikke så afgørende. Det vigtige er at man har taget stilling, man kan kombinere på alle måder og der er som udgangspunkt ikke noget som er forkert. Det skal føles godt i maven og gør det det, så er det helt sikkert det rigtige valg for dig. Woonder.dk er et godt bud på en forhandler af accessoires i øjenhøjde med udviklingen inden for området. Er du ikke hoppet med på bølgen endnu, så giv det et skud, du vil ikke fortryde det.

metroseksuel