Som mand har du ikke de samme muligheder for at gøre noget ud af dig selv, som en kvinde har. Derfor kan du med fordel gøre ekstra meget ud af din hårstyling. Dit hår er en vigtig del af dit udseende, og håret er på sin vis også en del af din personlighed.

Skal du kunne sætte dit hår på den ønskede måde, så skal du have en god hår pomade, og netop det hjælper vi dig med at finde i dag. Artiklen er skrevet i samarbejde med Pomp & Co., der netop forhandler hår pomade og hair cream af højeste kvalitet.

mand

#1 Hår pomade eller hair cream?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du vil købe hår pomade og / eller hair cream. Du tænker måske, at det er det samme, men der er faktisk forskel. Som udgangspunkt er hår pomade det rette valg, hvis man går efter det naturlige look, mens hair cream bør være at foretrække, hvis man går efter det glatte og våde look. Så er spørgsmålet bare, hvad du er mest til?

#2 Pomaden skal være let at arbejde med

Hår pomade skal naturligvis være let at arbejde med, så du hver dag kan style dit hår, som du ønsker. Pomade fra Pomp & Co. er i den anledning et godt bud på den perfekte hår pomade. Med denne hår pomade kan du nemt og hurtigt opnå slikhår eller en anden udbredt frisure. Pomaden byder på et stærkt koncentrat, hvorfor du kan nøjes med at bruge en lille mængde pomade.

#3 Pomaden skal være nem at vaske ud

Du bliver med sikkerhed træt af din hår pomade, hvis den er stort set umulig at skylle ud af håret og af fingrene. Derfor bør du gå efter en vandbaseret pomade, der er let at vaske ud ved behov. Sæt dig med god grund ind i dette, inden du køber en hår pomade.

model

#4 Pomaden må meget gerne dufte godt

Duften er måske ikke den højeste prioritet for dig, når du køber hår pomade, men det bør om ikke andet være en faktor, der fylder bare en smule i dine overvejelser. Det vil trods alt ikke være dårligt, hvis pomaden byder på en maskulin duft, så du kan føle dig veltilpas, når du færdes på jobbet, i supermarkedet eller et helt tredje sted. Der er også eksempler på pomader med meget neutrale dufte.

Pomp & Co. er kendt for at levere hår pomader, hvor både duft, holdbarhed og konsistens går hånd i hånd.