Er du ved at være træt af farkroppen og går med tanken om at komme i bedre form, men mangler pengene til udstyret? Få her et overblik over, hvad et kviklån kan gøre for dig samt hvad du kan bruge pengene på for at ændre livsstilen.

 

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er kendetegnet ved at være et lån der har en nem og hurtig fremgangsmåde til at få penge. Et kviklån er derfor relevant for låntagere der har brug for pengene med det samme.

Der findes rigtig mange forskellige kviklån og det kan derfor være svært at få et overblik over, hvilke muligheder der er på markedet. Der findes hjemmesider der sammenligner de forskellige kviklån som kan være med til at overskueliggøre de mange udbydere. Her finder de kviklån der passer bedst til dit behov alt efter, hvilket beløb du ønsker, løbetiden samt din alder taget i betragtning, da det kan være et krav hos flere af låneudbyderne.

 

Hvilke fordele og ulemper er der ved et kviklån?

Den største fordel ved sådan et lån er at man får pengene mellem hænderne utrolig hurtigt og dermed kan være med til at betale en uforudset udgift til tiden. Man kan også bruge pengene, hvis man har brug for noget udstyr her og nu. Da der ikke stilles krav til låntageren, er det muligt for de fleste danskere at optage et kviklån.

Selvom fordelene lyder rigtig gode er der også nogle større ulemper forbundet med lånet.

Kviklån er kendetegnet ved en høj rente, og det er derfor vigtigt, at man betaler rettidigt, for ellers kan det oprindelige lånte beløb gå hen og blive dobbelt så stort.

Det lånte beløb skal betales tilbage plus de renter og gebyrer der fulgte med lånet. Renter og gebyrerne vil være forskellig fra låneudbyderne, og det kan derfor være svært at se, hvilket tilbud der er billigst. Derfor er det hensigtsmæssigt at kigge på lånets ÅOP som står for ’årlige omkostninger i procent’. ÅOP kan være med til at fortælle, hvor mange omkostninger man skal betale i forbindelse med lånet.

Hvad kan man købe ved at tage et kviklån?

Eftersom at man kan optage et kviklån online kan man bruge pengene som man vil. Man skal med andre ord ikke stå ansigt-til-ansigt med bankmanden og fortælle, hvilket udstyr man vil købe for pengene.

Kviklån er kendetegnet ved at være et lavere beløb og med forholdsvis kort løbetid. Derfor kan kviklån være den rette lånetype, hvis man skal have noget udstyr til at komme i form her og nu.

Flere og flere danskere ønsker at komme i form, og dette kan gøres ved daglig motion. Det kan dog være svært at komme ned i fitnesscenteret hver dag, og man bør derfor overveje at købe et løbebånd til sit eget hjem. Ved at have et løbebånd i sit eget hjem er det muligt at få jogget eller løbet nogle minutter hver dag. Hvis du går og drømmer om at investere i et løbebånd, men ikke ved, hvad det skal indeholde og hvad man skal kigge efter, kan du se mere her.

Kviklån er ofte blevet associeret med noget der ødelægger ens økonomi, men hvis man har taget sine forbehold og undersøgt markedet, kan kviklån være fordelagtigt og hjælpe til med ens økonomi.