Det er langt fra kun kvinder, der interesserer sig for mode. Det bliver mere og mere populært for mænd at interessere sig for mode og hvilke trends, der er oppe lige nu. Hvis man som mand interesserer sig for mode, er det vigtigt at holde øje med de nye trends.

Trends i modeverdenen kommer fra sæson til sæson. Nogle trends holder i flere sæsoner, mens andre trends kun holder i en enkelt sæson.

I den københavnske modeuge 2017 viste alle de store modehuse deres forårs- og sommerkollektioner frem. Vi giver dig her en oversigt over 4 store trends for sommeren 2018:

Det matchende sæt

Modetrends for mænd kan adskille sig en del fra modetrends for kvinder. Igen i sommersæsonen bliver det matchende outfit stort. Det har været en tendens i modeverdenen for både mænd og kvinder i nogle sæsoner nu.

Især hos de danske designere fylder denne tendens meget. For at klæde sig i denne tendens, skal du have fat i tøj, der er den samme farve fra top til tå. Der er som sådan ikke nogle regler for, hvordan sættene skal se ud, bukser og trøje skal blot være det samme mønster eller den samme farve.

Rock dette look ved at tage en skjorte og et par shorts på i det samme mønster. I sommersæsonen kan du med fordel vælge tøj i flotte, blomstrede mønstre.

Rød er in

En af de helt store farver for mænd i sommersæsonen 2018 er rød. Farven har allerede været en tendens et stykke tid og bliver altså bare endnu større i sommeren 2018.

Mange af de store modehuse har tøj i forskellige røde nuancer og dermed bliver rød en særlig stor trend i sommeren 2018.

Du kan rocke den røde farve i stort set alle nuancer. Pift f.eks. dit outfit op med en genstand i en stærk farve. Gå den mære afdæmpede vej med tøj i mørkerøde nuancer.

rød hue

80’erne

90’erne som årti er begyndt at være ind igen. Dog var det et helt andet årti, der var fokus på til den københavnske modeuge – 80’erne.

For at rocke den fede 80’er stil, kan du med fordel finde tøj i fede pastelfarver. Det helt rigtige 80’er look skabes også gennem en fed jakke med brede skuldre.

Prøv bare at nyde lidt af den gamle 80’er stil nedenfor:

Store mønstre

Er de andre tendenser lidt for kedelige for dig, er der her en tendens med lidt mere gang i. Denne tendens er både for de meget modige, der går all in, men også for de mere almindelige mænd.

Alle former for store, sjove og mærkelige prints og mønstre er en stor tendens for sommeren 2018. Hvis du har modet til det, kan du gå amok i mønstre og prints.

Det er ikke alle, der vil tage denne mere risikable trend til sig. Det kan virke voldsomt med de store prints. Start derfor i det små, hvis du alligevel gerne vil tage del i denne trend. Vælg en skjorte i et fedt mønster og sæt den sammen med shorts i en afdæmpet farve.