I de seneste år har en ny teknologi vundet indpas i fritidskulturen hos unge, danske mænd. Der er selvfølgelig tale om Virtual Reality, også forkortet VR.

Denne nye teknologi giver brugerne en mulighed for at tilgå en simuleret, virtuel verden på en måde, hvor man bogstaveligt talt føler sig fysisk til stede. Og ja, det er lige så futuristisk, som det lyder.

Unge mænd har siden de første computerspil udvist en stor entusiasme for spilindustriens teknologiske landvindinger, og med introduktionen af VR har mange i høj grad erstattet deres regulære computerspil med VR-spil.

Årsagen er såre simpel. VR er ufatteligt underholdende.

Et sundt alternativ

Måske føler du dig meget godt tilpas med almindelige computerspil. Det kan da også være utroligt afslappende at sætte sig ned og tage et spil Counter Strike efter skole eller arbejde.

Der kan dog let gå mange timer med dette, og ofte ender de fleste med fuldstændig at glemme at få rørt sig. Dette kan på sigt være særdeles sundhedsskadeligt, og er derfor noget, man bør undgå.

Fordelen ved at spille med VR er uden tvivl, at man er væsentligt mere fysisk aktiv, end hvis man bare spillede computer.

Afhængig af spillet vil der som regel lægges op til en vis fysisk aktivitet fra spillerens side, og man får i langt de fleste tilfælde hele kroppen i brug.

Man kan derfor med god samvittighed bruge mange timer på denne måde, da det et eller andet sted sagtens kan betragtes som en mild form for motion.

Køb et VR-sæt

Der findes efterhånden en del forhandlere, der alle lover at sælge de billigste og bedste VR-sæt.

Det kan derfor være lidt af en jungle at navigere i, hvem der faktisk har de billigste og bedste, og man kan hurtigt komme til at betale overpris for noget skrammel. Dette er naturligvis noget, de fleste gerne vil undgå.

Hvis du vil være sikker på at få ordentlige produkter til en ordentlig pris, så klik her for at købe dit nye sæt VR Briller.

Erstatter ikke almindelig træning

Måske overvejer du nu helt at skippe din vante træning? Selvom VR kan være en god og sjov måde at aktivere kroppen på, så skulle det helst ikke erstatte et godt træningsprogram.

Med Corona har de fleste fitnesscentre dog ofte lukket, og det kan være svært at få lavet en ordentlig træning derhjemme uden de rigtige redskaber.

Der skal heldigvis ikke så meget til for at få en god træning. Hvis du finder et par håndvægte, en yoga-måtte og en træningsbænk, så er du sikret muligheden for en super træning. Især bænken vil give dig følelsen af at være tilbage i fitness, og gør det muligt at lave nogle meget effektive øvelser.

Du kan her finde en god, solid træningsbænk, så du kan komme i gang.