Vidste du, at Private Play sexshop på nettet har den bedste samling af sexlegetøj til mænd, som du nogensinde kunne få brug for?  Du kan finde dette sexlegetøj i kategorierne for mænd, som er holdbart og af materialer af høj kvalitet. Med sexlegetøj til mænd fra Private Play sexshop kan du aldrig gå galt i byen, da de med sikkerhed vil opfylde alle dine seksuelle fantasier. Se vores anbefalinger til godt sexlegetøj til mænd fra Private Play.

 

Penisvibrator til mænd

Det er ikke alle der er klar over, at der findes en vibrator specielt beregnet til mænd. Med en penisvibrator fra Private Play får du et fantastisk onaniprodukt, der praktisk talt gør arbejdet for dig til en budgetvenlig pris. En penisvibrator sættes på penis, hvorefter du blot kan læne dig tilbage, og lade dig stimulere af de pulserende vibrationer. Eksempler herpå er Satisfyer Endless Joy Multi Vibrator, Satisfyer Men Wand Penis Vibrator og Fifty Shades of Grey Sensation Vibrating Pleasure Stroker.

 

Pocket Pussy

Der findes forskellige pocket pussies fra Private Play sexshop, der kan give dig den ultimative realistiske følelse under onani. Du vil opleve lækkert lange og intense orgasmer ved at bruge en pocket pussy. PDX Elite Pussy Masturbator med Vibrator, PDX Perfect Pussy Double Stroker og Private personal trainer masturbators er nogle fantastiske pocket pussies, som du kan finde på Private Play sexshop.

 

Delay Sprays

Der findes forskellige delay sprays på Private Play sexshop, som kan hjælpe dig med at holde længere i sengen og udskyde orgasmen. Som eksempler kan nævnes Pjur Superhero Strong Performance Spray, Private Play Luxury Spray og Rhino Long Power Spray.

 

Penisring

Fra Private Play sexshop kan du få forskellige penisringe. Nogle kommer i et sæt, nogle er justerbare, og nogle kommer endda med vibratorer. Eksempler herpå er Fantasy C-Ringz Max Penis Rings Set, You2Toys Adjustable Penis Ring with Vibration og Satisfyer Strong One Penis Ring with Vibrator.

 

Fleshlights

Fleshlights ligner en pocket pussy og en lommelygte uden pære på samme tid, deraf navnet. Hovedet er dog specielt designet til at ligne en vagina eller anus. Private Play sexshop har nogle af de bedste Fleshlights, du nogensinde kan finde, og nogle af dem er lavet til at ligne kendte pornostjerners vaginas.

 

Fleshlight Girls Adriana Chechik’s next level Butt, Fleshlight Girls Autumn Falls Cream og Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack er nogle Fleshlights, der er tilgængelige i Private Play sexshop.

 

Der er flere andre sexlegetøj til mænd til rådighed i Private Play sexshop. Det vil være en fordel for dig at tjekke dem ud i dag. Se mere på https://privateplay.dk.