Traditionelt set har tandbroer og aftagelige proteser, givet anledning til problemer, også selvom de er lavet professionel og i høj kvalitet. At tygge og spise kan godt være en lidt blandet fornøjelse, men med de moderne implantater, undgår du alle disse problemer.

Udviklingen af implantater har ført til nye måder hvorpå, der indføres implantater. I dag vil implantater med nye tænder blive sat direkte ned i kæben, med en titanium kerne der aldrig vil forgå eller blive slidt ned. Der er mulighed for at flere tænder kan indgå i den samme og samlede løsning, der gør titanium kernen endnu stærkere.

Eneste minus ved de nye og moderne implantater er, at de er dyrere end de traditionelle tandbroer og aftagelige proteser. Det er dog meget mere komfortable og holdbare, og vil derfor være den bedste og mest økonomiske løsning på sigt. Moderne implantater føles ganske enkelt meget mere som almindelige tænder, sammenlignet med tandbroer og aftagelige proteser.

Vi anbefaler derfor at du kraftigt overvejer implantater, fremfor de traditionelle tandbroer og aftagelige proteser. Mange vælger da netop også denne løsning, på grund af den bedre komfort og fornemmelse, og fordi det er en mere holdbar løsning i længden.

Få tjekket dit behov

Du bør få et tandeftersyn hos en tandlæge, hvis du da ikke allerede har fået det, for at få afdækket dit behov. En tandlæge vil kunne rådgive og behandle dine tænder, alt efter hvad der er den bedste løsning, og som samtidig passer til dig, dine ønsker og behov.

Ved at tandeftersyn kan du også få tjekket dine andre tænder, for at se om der også er komplikationer med dine andre tænder, som kræver den ene eller anden form for behandling.

Få nye implantater på ntand.dk

Leder du efter en dygtig tandlæge til at lave implantater, så anbefaler vi tandlægerne hos ntand.dk. På ntand.dk finder du uddannede, dygtige og ikke mindst venlige tandlæger, der står parat til at hjælpe til ved ethvert problem eller komplikation, herunder ved nye implantater.

Ntand.dk er derudover meget dygtige til at tage de hensyn, som for mange er vigtige når de går til tandlæge. Ikke alle synes det er særlig sjovt at gå til tandlæge, og nogle har endda direkte tandlægeskræk. Her er ntand.dk gode til at tage hånd om patienten, så behandlingen forløber så glidende og gnidningsfrit som muligt.

Se meget mere om implantater hos ntand.dk på https://ntand.dk/p/behandlinger/implantater, samt meget andet brugbar viden og rådgivning om dine tænder.