Gerne at ville se godt ud er ikke noget, der er forbeholdt kvinder. Man kan sagtens være en rigtig mand og gå op i sit udseende. Uønskede fedtdepoter og kedelig hud er ikke behageligt for nogen – ligegyldigt om man er mand eller kvinde.

Vil du gerne have strammet lidt op og få formet kroppen, så kan du få en behandling hos https://www.bodyshape-esbjerg.dk/. Her kan du få en behandling med fedtfrysning, der benytter den nyeste teknologi, nemlig Lipocontrast. Du kan desuden få udrenset kroppen med en body wrap.

Fedtfrysning med Lipocontrast

Har du fedtdepoter på kroppen, der irriterer dig, så kan fedtfrysning være løsningen. En enkelt behandling med fedtfrysning kan reducere dit fedtdepot med en tredjedel, og det er en permanent reduktion.

bodyshape

Fedtfrysning er en kontrolleret skiftende hhv. opvarmning og nedkøling af fedtdepotet. Den nyeste teknologi inden for fedtfrysning hedder Lipocontrast.

Har du mange ophobede affaldsstoffer i kroppen, vil det være en god idé at kombinere behandlingen med body wraps.

Body wrap

En body wrap udrenser og opstrammer kroppen. Du får påført den på hele kroppen og skal så ligge og slappe af i infrarød varme.

En body wrap udrenser og slanker. Den sætter gang i stofskiftet, så den hjælper dig med at tabe dig. Den renser ud i affaldsstofferne, som kan have hobet sig op i din krop. Er der for mange af dem, kan kroppen ikke selv følge med og rense ud. Så påvirker affaldsstofferne dit blodomløb, dit immunforsvar og din energi.

Der er forskellige slags behandlinger at vælge imellem. Du kan fx prøve en lækker chokolade luksus wrap.

Bonussen ved en body wrap er, at den også giver en pænere hud.

Få en behandling i Esbjerg

Bor du omkring Esbjerg eller er du villig til at rejse lidt, så kan du få en kropsforskønnende behandling hos https://www.bodyshape-esbjerg.dk/. De bruger den nyeste teknologi inden for fedtsugning og har stor erfaring på området.

mand

De bruger body wraps af den højeste og reneste kvalitet. Får du lavet en body wrap er det desuden altid hele kroppen, der bliver pakket ind.

Klinikken er lys og rolig, og de sørger for at skabe en tryg og rolig atmosfære med god tid til kunderne. De forstår desuden, at ikke alle er ens, og tilpasser behandlingerne til den enkelte.

Er du skeptisk, kan du se deres billeder af før og efter, og du kan spørge ind til behandlingerne. Er du allerede klar til en behandling, kan du booke tid online.