Der var en gang en tid, hvor man syntes, at mænd var frække og lækre, når de røg. Den tid er rimelig meget ovre nu. Det er ucharmerende, det lugter, og det er specielt ikke noget, andre mennesker vil have noget med at gøre. 

Læs her, hvorfor du skal stoppe med at ryge cigaretter nu.

mand ryger

Cigaretter er dårlige for dig

Vi har den åbenlyse grund, som alle kender til. Det er dårligt for dig at ryge dem. Men har du virkelig tænkt over, hvad de gør ved dig? Dine lunger bliver svage, og du kan ikke løbe lige så meget rundt. En dag bliver du måske far, og til den dag, vil du ikke kunne løbe rundt med børnene. Dine lunger giver snart op, og du risikerer at dø, inden din børn overhovedet når at færdigøre skolen. Så prøv virkelig at tænke over, hvad det er du risikerer.

mand proever at vaere sexet

Det er ucharmerende 

Rygning er ikke længere sexet. Tværtimod. Hvis du vil have direkte succes hos alle, skal du droppe cigaretterne. De synes ikke det frækt, de synes, det lugter. Og det gør det også. Hvis det er meget svært at miste vanen helt, kan du skifte til el cigaret, de lugter i det mindste godt, og det går potentielle partnere meget op i.

Desuden ser de gerne, at du er sund og frisk. Det kan man ikke ligefrem sige, at man er, hvis man ryger som en skorsten. Så vil du have mere succes hos potentielle partnere, skal du droppe cigaretten, så de kan se, du er fornuftig, der er en fremtid i dig. Selvfølgelig er der også andre, der ryger, men I vil kun gøre hinandens vane værre. Og hvis du gerne vil have et forspring i scoringen, så er det altså bedre bare slet ikke at ryge, da det giver dig en chance hos alle.

Partnere kigger ofte på deres udvalgte, og ser om der er en fremtid mellem dem. Kan han tage sig af børn? Vil han være en god kæreste? Og så videre. Eftersom man ved, at rygning er med til at forkorte dit liv meget, er du allerede udelukket. Der vil nemlig være sandsynlighed for, at du lige pludselig blev syg, og det er der ingen partner, der har lyst til at opleve. Så drop cigaretterne, og lev et sund liv, så du kan få nogle flere på krogen.

familie hygge uden far