Det kan være svært altid at vide som mand, hvad man skal give sin kvindelige kæreste i gave. Hvad forstår man sig egentlig på hvad en kvinde har lyst til, når det kommer til stykket? Men gaverne skal jo gives og i denne artikel giver vi nogle gode råd om, hvad du blandt andet kan købe til hende. Læs med her for at se hvad det kunne være. 

Kvinde med spaophold

Et gavekort til hendes yndlingsbutik

Nogle gange er den simple gave nu engang det bedste. Man kan naturligvis prøve at anskaffe lige den bodylotion, bluse eller andet, som man tror at ens kæreste vil blive glad for. Men chancen for at man gætter forkert er nu ret stor – eller måske ender man med at købe blusen i den forkerte størrelse? 

Det kan hurtigt blive mere besværligt end til gavn, hvis man får diverse produkter eller materielle goder i gave. Det er derfor meget nemmere, hvis man blot giver et gavekort til hendes yndlingsbutik og lader hende selv bestemme. 

Hvis du ikke bryder dig om ideen med at give hende et gavekort i gave kan du i stedet gribe det an på en anden måde. Du kan for eksempel hive hende med hen til butikken uden at hun ved det og derefter fortælle hende, hvilket beløb hun har at shoppe for. Så slipper i for det akavede gavekort og det kan virke lidt mere luksus, at man står og betaler direkte foran hende. 

En rejse sydpå (eller den lokale spa)

Diverse materielle goder og produkter er farlige at give i gave, da man nemt kan ende med at gætte forkert. Men oplevelser er altid noget, som er ret sikkert at give. Og hvilken bedre oplevelse er der end at invitere hende med ned sydpå? 

Man kan i dag finde nogle flybilletter og ganske gode hoteller ret så billigt – især hvis du benytter tilbud, når du køber det! Men hvis du ikke rigtig har råd – eller tid – til at rende til udlandet med kæresten, så vil hun formentlig også blive meget glad for en alt-betalt tur til den lokale spa.

Gaver

En gave i begge kan blive glade for…

Du kan naturligvis også vælge at købe en gave, som i begge kan få noget glæde ud af. Det kan for eksempel være et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT eller andre sjove ting, som i kan benytte sammen. 

Gaver som denne er dog ikke ligefrem ting, man giver til større begivenheder som jul eller fødselsdage. Det er bedst at give disse ting som overraskelsesgaver og ’bare fordi’. Og snak eventuelt med kæresten først om det overhovedet er noget hun er interesseret i at gå med.