Mænd er rigtig svære at finde gaver til. Når man spørger dem, har de tit ingen ønsker, og man er derfor nødt til at bruge sin fantasi. Men ofte kan det ende med, at man giver den samme slags gave igen og igen. Og lad os bare indrømme det – det er ikke super fedt hverken at give eller få en deodorant hvert år. Derfor: overrask ham med den bedste gave ved at læse med her og få nogle gode gaveidéer. 

Giv ham en oplevelse

En oplevelse kan være rigtig mange ting, og det kan derfor nemt være den perfekte gave for enhver mand. Her er nogle idéer til forskellige oplevelser. Der er helt sikkert nogle for din mand også. 

Ølsmagning. Hvis han kan lide øl, er ølsmagning den perfekte gave. Hvem vil ikke have lyst til at smage og nyde en helt masse øl? Når man giver en oplevelse som denne, er det en god idé at starte dagen med en stor omgang brunch eller slutte den med et lækkert restaurantbesøg. Det er nemlig ikke altid en god idé at tage til ølsmagning på tom mave – og det er altid rart med lækker mad efter en masse øl. Det er den perfekte date idé. 

Bodyflight i vindtunnel. Hvis han godt kan lide lidt vilde ting og at få en adrenalinkick, skal han helt klart have en tur i en vindtunnel. Han kan både prøve kræfter med lidt frit fald, men også bare flyve rundt i luften. Det er en super sjov oplevelse, og noget han ikke kommer til at glemme lige med det samme. 

Til gamerdrengen 

Kan han lide at game på forskellige spillekonsoller? Så er en anden god gave til ham et spil til den spillekonsol, som han foretrækker. Hvis du ikke er sikker på hvilke spil, som han bedst kan lide, er et gavekort også altid en god idé. 

Hvis du virkelig vil overraske ham med den bedste gave, kan du også forkæle ham med en helt ny spillekonsol. Det kan for eksempel være en nyere version af den, som han allerede har eller en helt ny slags, så han kan prøve kræfter af med nogle nye ting. 

Gaming tilbehør som briller, headset, en lækker gamerstol eller noget lignende er også altid et hit. Hvis du ikke er helt sikker på hans stil, så sørg for at tingene kan byttes. 

Hvis han er glad for gadgets, er udvalget af gaver endnu større. Det kan for eksempel være et smartur eller en trådløs oplader. 

Ting til boligen

Har han egen bolig og går op i lækkert interiør og kvalitet? Så skal han næsten have noget til boligen. 

Det kan for eksempel være et helt nyt sæt knive. Der er nemlig ikke noget værre end en sløv kniv, mens man er ved at skære noget perfekt mørt kød ud. Et knivssæt af god kvalitet kan holde i mange år, og han vil kunne være glad for det i rigtig lang tid. 

Hvis han elsker at grille, så er tilbehør til grillen også en glimrende idé. Skal han forkæles med en helt ny grill? Hvis han allerede har en god grill, vil han garanteret blive super glad for et par gode grillhandsker eller grilltænger. Der findes rigtig mange forskellige grillredskaber, så det kan være en god idé at tjekke hvad han selv har først. 

Hvis han går op i indretning, kan du også købe interiør ting. Det kan for eksempel være en flot lampe til stuen eller soveværelset. Det er altid rart, hvis det er i god kvalitet, så han kan gøre brug af og nyde det i flere år. Det kan også være noget så simpelt som et flot sofabord.