Til hverdag eller fest så er slipsenåle den perfekte lille accessory, der vil hæve dit outfit til nye højder på ingen tid. Det siger sig selv, at en slipsenål anvendes sammen med et slips. Det betyder som regel også, at der er en skjorte i spil, når du tager et flot slips på. Med en slipsenål kan du sætte et klassisk, flot og personligt præg på din beklædning.

slips og sko

Hvornår du skal bruge slipsenåle?

Til store begivenheder er en pæn skjorte og måske et jakkesæt næsten obligatorisk, hvis du som mand vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit. Hvor kvinder har mange smykker og makeup, der kan give et ekstra blikfang, så er der også flotte mande-accessories, der kan gøre dit outfit ekstra klassisk lækkert. Du kan derfor anvende en slipsenål både til hverdag og fest, når du har en skjorte og slips på.

Ikke blot flot, men også praktisk

En slipsenål giver selvfølgelig et flot blikfang, når du alligevel er i skjorte og slips, men det er også praktisk. Slipsenåle har nemlig en helt klar funktion. Et slips hænger som udgangspunkt løst ned ad skjorten. Når du bevæger dig, bukker dig forover eller skal ud i vinden, vil slipset ligeledes følge med. Med en slipsenål kan du undgå at få ødelagt dit look, hvis der er blæsevejr, og slippe for at dyppe slipset i sovsen ved et uheld. Slipsenålen er lavet til at holde styr på dit slips, så det forbliver tæt mod skjorten.

mand retter på slipset

Hvor skal slipsenåle sidde?

Når det drejer sig om herremode, så er der ofte helt klare regler for, hvordan eksempelvis en slipsenål skal sidde. Derfor er det også vigtigt for det klassiske look, at du får placeret den korrekt.

  1. Slipsenålen skal sidde omkring den tredje eller fjerde skjorteknap fra oven. Det betyder, at din slipsenål vil sidde midt på brystet.
  2. Fastgør slipsenålen til både slips og skjorte, så slipsenålen holder styr på, at slipset bliver siddende, hvor det skal.
  3. Sørg for, at slipsenålen er en smule smallere end dit slips, og at slipsenålen sidder sikkert og vandret.

Ved at følge disse råd skal slipsenåle for fremtiden nok få dit outfit til at se endnu mere klassisk og maskulint ud. Så husk slipsenålen for et ekstra lille personligt pift, når du vil gøre noget ekstra ud af din påklædning.