Det er vigtigt, at man føler sig tilpas i det tøj, man går rundt i. For hvis ikke man føler sig helt tilpas, kan det ses, og man får ikke en rigtig god dag. Derfor er det altid vigtigt, at man sørger for, at det tøj man har på rent faktisk er noget, som man kan lide at have på. Der er dem, der bedst kan lide obskure og vilde outfits, mens andre er til noget helt afdæmpet. Mange siger, at mænd er mere tilbøjelige til at være interesseret i en simpel garderobe. Det kan der være noget ved, men dog er det ikke altid sådan, det hænger sammen. For af og til vil også kvinder være meget ligeglade med, hvad de har på af tøj. Men hvis vi køber ind på præmissen, så er det primært mænd, der har det fint i noget simpelt tøj. 

Comboybukser

Udklædning for ham er altid nemt

At tage til udklædningsfest er en af de ting, som nogle elsker, mens andre hader det rigtigt meget. Det er meget forskelligt, hvordan man har det med udklædning. Lej alt til festen og find ud af, hvordan du selv har det. En original og spændende udklædning til festen er dog altid et hit, og det vil både gøre, at du selv og andre folk omkring dig kommer i bedre humør. For hvis man gør noget ud af det tøj, man tager på, så vil stemningen helt anderledes blive rigtig god. 

Ofte er der forskel på, hvad kvinder og mænd klæder sig ud som. Det gælder især, hvis man klæder sig ud som en historisk og kendt person. I det tilfælde vil mænd være mere tilbøjelige til at klæde sig ud som mænd. På den anden side vil kvinder også være mere tilbøjelige til at klæde sig ud som kvinder. Igen kan man ikke generalisere, for det er ikke en regel, som gælder for alle og på alle tidspunkter. 

Flot tøj

Yogatøj er også godt udklædningstøj

Som mand kan det også være sjovt, at man klæder sig ud på en måde, som rigtig provokerer, og som er lidt vild. Man kan nemlig tage yoga tøj på, hvis man kender en person, der lige har det liggende. Har man en rigtig yogakrop, er det måske ikke helt så sjovt, da det mest bare er pænt. Har man derimod ikke ligefrem en yogakrop, vil det passe rigtig godt til en. 

For at komme i en sjov udklædning er noget, som folk sætter pris på. Når man skal klæde sig ud til en rigtig mandeaften, er man nødt til at sikre sig, at man er blevet enige om, at det er noget, som alle gør. For hvis der kun er én eller et par stykker, der gør det, så giver det ingen mening. Hvis man derimod er enige om, at man skal klædes ud alle sammen, vil det helt automatisk blive en lagt sjovere mandeaften. Udover at I kan hygge jer med at vise kostumerne frem, kan I også lave lækker mad og nyde den. Og derudover kan man selvfølgelig også lave forskellige lege, der passer til de forskellige kostumer, som folk har på.