Din kæreste har fødselsdag, og du er løbet tør for gode gaveideer. Du vil gerne købe noget, som afspejler den moderne mand. Det kan ofte være svært at ramme plet med sine gaver, og derfor kan du her finde tre ideer, du aldrig går galt i byen med. En moderne mand er bl.a. god til IT, tænker energivenligt og i er kontakt med sin indre ro. Hvis du blot køber noget, der falder indenfor disse temaer, kommer din kæreste til at blive glad for gaven. 

Jordklode

IT er in 

IT er in, og derfor skal du købe noget IT til din moderne mand. Når man er online, kan man hele tiden holde øje med, hvad der sker i verden. Du kan læse gode og aktuelle nyheder hos nyheder24,  og når du giver din kæreste noget IT, bør du være sikker på, at han holder sig opdateret på samfundet. Du kan fx forære ham en computer, telefon eller tablet. Disse gaveideer er i den dyre ende, og der findes selvfølgelig også andre alternativer. Man kunne fx også give et kursus i programmering, hvilket gør, at din moderne mand bliver klogere på IT.

Tænk i energivenlige baner 

En moderne mand tænker på miljøet og i energivenlige baner. Der er netop kommet et låsesystem kaldet iloq, som er baseret på kinetisk energi og skaber sikkerhed i hjemmet. Dette vil være en oplagt gave til din kæreste, og hvis I bor sammen, vil det også gavne dig. Man kan også købe andre energivenlige løsninger til hjemmet, som er med til at skabe en bedre hverdag. Det kunne fx være metalsugerør, muleposer eller madpapir. Alle disse ting kan virke nytteløse, men i sidste ende gør alt en forskel. Hvis I sammen finder løsninger, der skåner miljøet, vil det kunne fungere som et lille projekt. I kan se, hvor mange af jeres ting i hjemmet I kan udskifte til miljøvenlige løsninger. Nogle af tingene vil virke mærkelige, men i sidste ende vil I kunne skifte mange ting ud og dermed gøre en stor forskel for samfundet. 

Mand der dyrker yoga ved vandet

Skab kontakt til det indre 

En moderne mand må gerne være i kontakt med sine følelser. Derfor vil en perfekt gave være et medlemskab i et yogacenter. Det kan igen være noget, I kan gøre sammen. Der findes mange forskellige former for yoga, og du kan finde den form, der matcher dig og din moderne mand bedst. Du kan også købe noget yogaudstyr, så I begge er klar til at gå i krig med yogaen. Det kan være yogamåtter, toesoxs, lækkert træningstøj eller et yogahåndklæde. Når man dyrker yoga, kommer man i kontakt med sig selv, og man får også mulighed for at finde indre ro. Det vil helt klart være en perfekt gave til din moderne mand, og han vil takke dig senere.