En pæn mand, hvad er det? Hvad kræver det, for man er en pæn mand? Der er så mange ting man kan gøre, for at andre mener, at man er en pæn mand. Hvad er dog det helst normale, hvis man skal være en pæn mand? Dette kan du læse mere om her.

Talenfuld mand

Hvad gør en mand pæn?

En mand, der er pæn, er en mand, der har styr på tingene. En mand der har orden i sit tøj, en rent guld, en ren vask og en glad kone. Selvfølgelig kan man være en mand, og være uden en kone. Men hvis man er med en, er det vigtigt, hvad hun synes. Kvinder har det nemlig med at være mere renlige end mænd.

En pæn mand har et rent værelse. Alting er sorteret og opryddet, og sådan er det bare. Der skal aldrig lugte af sved, for sådan er det bare. Så derfor lufter man ud med vinduerne, ellers også tager man til svedbehandling. Mænd er ofte set som aber, ting der lugter, og mennesker der sveder. Derfor må de gøre noget ved deres sved, og neget ved deres svedlugt.

Pænt tøj

Enhver pæn mand har pænt tøj. Det vil sige smoking, slips, og alle de andre ting. Uden disse, er han altså ikke en nødvendigvis ”pæn mand”. En pæn mand er med til alle de jobs, man ellers før i tiden, synes var job kun for kvinden.

Det vil sige, at gulvask, støvsugning og mere endnu faktisk er noget, der kun laves af kvinderne. Kvinderne har langt større forventning til kvinderne, og hvis ikke de vil klare tingene for os, er de udelukket. Nogle gange må man bare være den ”mandet” mand og klare tingene. Man kan jo ikke være midt imellem de to.

Staerk mand

Verden er midt imellem

Alting er blevet en ”midt imellem sag”. Det vil sige, at alt er pludselige blevet en diskussion, om man er enten det ene, eller det andet sted. Mange har svært ved at indrømme, man er den ”svage”. Sådan er det jo. Men det er, sådan Samfundet udvikler sig. 

Så hvordan er man en pæn mand? Ved at fortælle sandheden. Et lille barn får ikke meget ud af en løgn. Sig sandheden, så en familie, et forældreskab og en barn kan få noget ud af det.