Vil du gerne dele ud af dine erfaringer om, hvordan det er at være mand i det 21. århundrede, findes der mange måder, hvorpå du kan gøre det. Du kan for eksempel skrive en bog eller producere en lille film med dine erfaringer. 

Mænd er på mange måder midt i en brydningstid: De skal både kunne vise følelser, men må alligevel ikke være for sarte og pylrede. De skal kunne passe børn, lave mad og støvsuge, men forventes også at kunne reparere computeren, lappe cyklen og fikse bilen. 

Mange kvinder forventer både, at deres mænd er bedre uddannede og tjener mere end dem – samtidig med at de selv har en lang videregående uddannelse og tjener mange penge. 

Har du knækket koden til at være mand på din helt egen måde, så du passer ind i det 21. århundrede, er det derfor en rigtig god ide, at du deler ud af dine erfaringer. Dermed kan du hjælpe andre, der står i samme situation, som du befandt dig i. 

Skab en film om dine erfaringer

Der findes rigtig mange forskellige måder for dig at udbrede dine erfaringer. Noget af det mest oplagte er, at du skaber en film. Det kræver i dag ikke avanceret eller dyrt udstyr for at kunne filme: Du kan bare bruge din mobil til at gøre det. 

Der kan du for eksempel filme din hverdag og vise, hvordan du har fundet en balance i forhold til arbejde, familie, venner, hobbyer og ikke mindst parforhold. Du kan også bygge det op som et interview med dig selv, hvor du svarer på nogle af de spørgsmål, som du gerne selv ville have kendt svarene på. 

Når du skaber en film, hvor du bruger dig selv så meget, er det vigtigt, at du får en anden til at speake det – ellers kan seeren godt blive lidt træt af at høre på din stemme hele tiden. Du kan finde professionelle speakere gennem et firma som speakstudiet.dk. De har en række forskellige dygtige speakere, som de samarbejder med. Dermed kan du nemt finde den rette på http://www.speakstudiet.dk/

Skriv en bog om dine erfaringer

En anden brugt metode til at fortælle om, hvordan du har fundet din vej her i livet som mand, og hvordan du kan hjælpe andre med at gøre det samme, er ved at skrive en bog. Den kan du for eksempel skrive som en selvbiografi, hvor du fortæller om dig selv og din udvikling. 

Du kan også skrive en selvhjælpsbog, hvor du kommer med nogle konkrete ideer til, hvordan den anden kan implementere gode vaner i hverdagen. Bogen kan selvfølgelig igen tage udgangspunkt i den rejse, som du har været på. Vil du have bogen indlæst som lydbog, kan du også henvende dig til speakstudiet.dk. Så kan du der finde en speaker, der passer til opgaven. 

De to muligheder er bare to ud af mange i forhold til, hvordan du kan dele dine erfaringer med andre om, hvordan det er at være mand.