Vi ved hvor svært det kan være at finde en god gave til en kræsen kvinde. Hun ønsker sig ikke noget – og det som hun ender med at få skal virkelig gøre indtryk på hende. Her er derfor lidt hjælp at hente. Der er heldigvis mange måder at gøre kvinder glade, men en god gave står langt oppe på listen. Det kan være alt fra en stor oplevelse til mindre gaver. Der er noget i enhver prisklasse til enhver kvinde.

Gode oplevelser

Oplevelser fås i flere former og behøver altså ikke hentyde til for eksempel faldskærmsudspring eller lignende. En oplevelse kan også være en middag på en god restaurant eller en vinsmagning – og det er netop disse former for oplevelser, som vi vil fokusere på.

En alletiders oplevelse er et spaophold/wellness – kært barn har mange navne. Det er de færreste kvinder, som ikke vil nyde en hel dag med forkælelse og fokus kun på dem og deres velvære. Giv for eksempel et spaophold med overnatning. Det kan også være, at du leder efter en mindre oplevelse. Her kan ansigtsbehandlinger, pedicure og massage især anbefales. Så hvis du leder efter en oplevelse til en kræsen kvinde, bør du bestemt kigge i den retning. Det er en personlig gave samtidig med, at alle kvinder vil elske at få den. Og som ekstra bonus for dig, vil et spaophold eller en omgang massage garanteret give hende ny energi og gøre hende i endnu bedre humør.

dame til massage

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken slags wellness oplevelse, som hun skal have, kan du også går en anden vej: inviter hende på middag. Hvis I måske ikke har så meget kvalitetstid sammen og gerne bare vil opleve noget sammen, er middag en fremragende idé. For at gøre lidt ekstra ud af det, så vælg et sted I ikke har været sammen. Så får I oplevet noget nyt sammen, og hun vil garanteret sætte pris på, at du er lidt eventyrlysten. For eksempel kan I tage til dinner in the dark. Det er en helt ny form for spisning, hvor man sidder i komplet mørke og spiser. Det betyder altså, at man vil opleve maden på en helt anden måde, da man ikke har synsansen mere.

Få flere idéer her, hvis du har besluttet dig for at gaven skal være en eller anden form for oplevelse.

Små gaver

Hvis du leder efter en gave, som ikke er helt så ekstravagant som en oplevelse, er der også rigeligt med muligheder.

glad dame

Hvis gaven er til en ny kæreste, som du ikke kender så godt, kan det være en god idé at spille den sikkert. Det kan du gøre ved at købe noget kvalitetschokolade. Find ud af hvilke smage hun bedst kan lide og pak dem smukt ind. Det er personligt og vil helt sikkert gøre indtryk på hende, at du har brugt tid og kræfter på at finde hendes yndlingssmage.

Hvis du leder en romantisk gave, som ikke er en oplevelse, er et flot smykke oplagt. Det holder i lang tid og er ofte rigtig personligt.

Så hvis du leder efter en gave til en kræsen kvinde, behøver du altså ikke fortvivle – der er masser af muligheder.