Er du en ung fyr, som godt kan lide at bruge dine weekender på at få drukket en masse øl med dine venner, hvad enten det så er derhjemme, eller om det er inde i byen i selskab med andre mennesker?

Den slags aftener er guld værd, og ofte blive de rigtig gode af sig selv. Der er dog lige nogle ekstra ting du kan gøre, for at gøre lidt ekstra for, at aftenen nu også bliver helt, som du gerne vil have den. Så læs med lige herunder, hvor du kan få lidt inspiration til den perfekte aften med gutterne.

 

Mænd der lægger arm

Øl og snacks til forfesten 

Her i Danmark er det faktisk ret normalt, at man ikke bare tage direkte i byen, men at man inden samler nogle af sine venner, så man kan nå at blive lidt berusede, inden det går rigtigt for sig, så det er en af måderne, du kan gøre dig klar på.

Hvis det er dig, der er så venlig at være den, der har taget initiativ til forfesten, så kan du jo eksempelvis være endnu mere flink og tage ud og købe nogle snacks og nogle øl eller drinks, så gæsterne kan føle sig lidt ekstra forkælet. Og så meget behøver du heller ikke at køb ind, for I skal jo alligevel i byen senere.

Bar

Det rigtige kluns og en god smag i munden

Når man ser frem til en tur i byen med gutterne, ser man måske også frem til muligheden for at møde en sød pige, og her ved man jo aldrig, om man måske kunne finde på at møde en ekstra sød en af slagsen.

Derfor bør man allerede inden gå efter at være den bedste udgave af sig selv, hvor man ikke går ned på noget. Du bør først og fremmest gå efter et outfit, som passer godt til at gå i byen – altså du skal kunne danse i det, og det må også gerne blive lidt beskidt, hvis du eksempelvis kommer til at spilde øl. Derudover kan det også være en god idé at sørge for, at du er i topform, når det kommer an på alt det andet. Det kan eksempelvis være, at du døjer lidt med mundtørhed, hvilket måske ikke er det mest optimale, hvis du håber på at møde en sød person – så det skal du måske have ordnet med en spray eller lignende. Ellers skal du bare sørge for at være dig selv – det virker altid.