Én ting, som mange af os mænd har tilfælles, det er, at vi godt kan lide elektronik.

Selvfølgelig er der nogen af os, der går mere op i det end andre. For nogen handler det om at have det nyeste af det nyeste indenfor elektronik og gadgets. For andre er det bare interessant at læse om de elektroniske produkter. Der er bare et eller andet interessant ved ting, der er elektroniske.  

En hjemmeside for de elektronikglade mænd

Hvis du hører til en af de mænd, der går meget op i elektronik og gadgets, så er der i sær en side, som du sikkert vil finde interessant.

Det gælder siden Simplr.dk

Det er en side, hvor man kan læse om elektronik og gadgets. Nogen gange er der artikler om ting, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere. Men der er også artikler indenfor gadgets, som bare er seje at eje.

Det er en side med en masse godt læsestof for os mænd, der elsker at læse anmeldelser om elektroniske produkter og for os, der gerne vil læse om sjove elektroniske ting.

Robotstøvsuger

Slip for at støvsuge

Du kan fx læse om fordelene ved at bruge en robotstøvsuger. Udover den åbenlyse fordel, at der er ved en robotstøvsuger: at man ikke selv behøver at støvsuge. Artiklen om robotstøvsugeren er godt skrevet, og den kommer i dybden med hvilke ting, der er gode ved den.

Som fx hvilke ting, den nye model kan frem for den gamle model.

En anden fordel ved en robotstøvsuger er, at de larmer meget mindre end en almindelig støvsuger.

Ved brug af en robotstøvsuger, der kan du nu både få støvsuget og set fodboldkampen i fjernsynet samtidig. Da den er så støjsvag, så kan man netop sidde og se fjernsyn imens, at den kører rundt og støvsuger.

GoPro og dog

Læs en anmeldelse af det nye GoPro kamera

Hvis du går mere op i gadgets, når det kommer til elektronik, så er der også artikler indenfor den genre. Det er nok de færreste, der ikke har hørt om de populære actionkameraer GoPro.

Hvis du længe har været i tvivl om, om du skulle købe et GoPro, så kan du læse artiklen om GoPro, hvor der både bliver nævnt fordele og ulemper om det nye GoPro kamera. De går samtidig i dybden med deres anmeldelse af det nye GoPro. Der bliver samtidig nævnt om alle de spændende ting, som det nye GoPro kan i forhold til det gamle.