Her får du et indblik i, hvordan du kan få penge til at investere penge, således at der er et større økonomisk råderum for dig.

Det at være god til at investere kræver tålmodighed, øvelse og så selvfølgelig også penge. Hvordan kan du få råd til at investere, hvis ikke du føler, du har penge nok? Det er ikke særlig svært – det kræver bare, at du er opmærksom på, hvordan du skal kunne spare penge op.

Brug færre penge på tøj

Du behøver ikke at bruge særlig mange penge på tøj. Hvis du vælger at være lidt mere påpasselig med dit pengeforbrug, sikrer du, at der vil være flere penge til eksempelvis at kunne investere i aktier eller fonde. Derfor er det en god ide, at du vælger at være lidt påpasselig med at gå for meget amok med shoppingen, da det kan påvirke din økonomi i negativ forstand.

investering

Brug færre penge på byture

Der er rigtig mange unge, der gerne vil investere penge i deres fremtid – blandt andet gennem aktier. Men det er svært for dem, fordi deres forbrug er for stort. Hvor kan de spare? Mange af dem bruger store summer penge på byture. Det er der to løsninger til: Enten vælger de færre byture, eller også tager de på samme antal byture, men de bruger færre penge på alkohol.

Færre penge på dyr mad

Der er rigtig mange, der har en tendens til at købe masser af god mad fra restauranter. Det smager selvfølgelig godt. Men det er ikke det smarteste for ens økonomi. Der er andre ting, man i stedet kan gøre. Det handler langt hen ad vejen om, at man laver mad selv og helt grundlæggende slet ikke har det samme forbrug som vanligt. Det gør, at der vil være flere penge mellem hænderne for den enkelte.

Den vigtige tommelfingerregel

Der er en meget vigtig regel, du skal huske. Det handler hele tiden om, at du skal tænke i besparelser, når du vil spare penge op til at kunne investere penge i alverdens ting. Det vil sige, at hvis du er i supermarkedet og har lyst til to poser chips, køber du kun én. Så har du allerede dér sparet penge. Det er sådan, du skal tænke. Der skal hele tiden være et mindre forbrug. Færre penge på mad. Færre penge på alkohol. Og så evigt videre.