Hvis en maskine skal yde bedst muligt, så skal den have noget godt brændstof. Derfor bør du tænke over, hvad du fylder på. Det skal ikke være hvad som helst, men gerne kvalitetsbrændstof.

Det kan gælde dig selv. Din krop. Den har brug for brændstof. Fylder du den med fastfood, slik og sodavand, så vil den ikke kunne yde optimalt. Din krop har brug for god, sund mad. Så kan den bedre yde max. og endda blive stærkere og stærkere.

Det kan også gælde din bil. Der skal fyldes ordentlig benzin eller diesel på. Ellers kan den ikke køre lige så godt. Det slider desuden på motoren, hvis du fylder noget dårligt brændstof på.

træpiller

Træpiller 8 mm

Det samme gælder for dit fyr. Har du et træpillefyr, så fyld det op med gode træpiller 8 mm. De skal gerne være fremstillet udelukkende af træ og leve op til de skrappeste krav på markedet. Pillestyrken skal være høj, og slaggedannelsen skal være lav.

Når du fylder træpiller 8 mm på dit fyr, og de er af god kvalitet, sikrer du dig en god forbrænding i dit fyr. Det giver både en økonomisk og arbejdsmæssig besparelse. Og du kan være sikker på, at du fylder det bedste brændstof på dit fyr.