Det er sjældent at man høre om nogen, der ikke kan lide pizza. Man kan altid spise pizza og det bedste er, at man altid kan finde en pizza der falder i ens smag. Den sprøde dej med alverdens fyld af bacon, ost, skinke og meget mere, kan altid få ens mund til at løbe i vand. Pizza er altid med når man skal fejre noget eller skal forkæle sig selv. F.eks når man er hjemme ved en kammerat og se fodbold, så kan det kun blive bedre hvis der kommer god pizza på bordet. Så hvorfor ikke hoppe ned på Jægergårdsgade for få en god vin og pizza med familien eller vennerne.  

Der er nemlig mange lejligheder til at få pizza og dem kan du læse om herunder.

Wine

Flytning og pizza

Det kan være hårdt at flytte for sin ven, især når han flytter op på fjerde sal, uden elevator i bygningen og skal have flyttet en stor sofa derop. Dog gør man det med et smil og står klar ved døren fordi han er din ven, men også fordi der er en anden tanke der ligger baghovedet. For i sidste ende ved man nemlig at den står på den obligatoriske flytte-pizza. Her kan vennerne og dig smutte hen til vinbaren på Jægergårdsgade. Her kan I pleje jeres ømme muskler og dele en god røverhistorie, over et glas lækker vin. Mens i drikker kan i nyde en god og sprød pizza i vinbarens afslappet omgivelser.      

Mad aften med kammeraterne  

Det kan være I nogle gange holde madaftner sammen. Det kan være I prøver lidt forskellige retter hver gang og eksperimentere med lidt forskelligt mad fra forskellige kulturer. Men der er intet som at vende tilbage til de gode gamle madvaner som med pizza. Hvis i ønsker en dejlig og rolig aften med en god vinoplevelse og en velkendt pizza, som I kan nyde imens i sidder på en hyggelig vinbar i Jægergårdsgade.  

Jægergårdsgade pizza

Fejringen  

Er du lige blevet forfremmet, har fødselsdag eller skal dele nogle gode nyheder med dem du holder af, så er det rart at gøre det sted, hvor man kan sidde i ro og mag. Fordi det har en stor betydning for dig og dem omkring dig, så skal det være en god oplevelse for dig. Så med en pizza på vinbaren i Jægergårdsgade, er en god anledning til at dele de gode nyheder med familien.

Er du blevet sulten eller nysgerrig så kan du gå ind og se mere på pizza Jægergårdsgade.