At snakke om tingene er noget, som for mange mænd er svært. Det skyldes ikke nødvendigvis, at mænd ikke har de ord der skal til at snakke om følelser og lignende. For alle mennesker tænker naturligvis over deres følelser og over hvordan man har det. Der er dog mange mænd, som ikke synes, at det er noget der giver mening at snakke om. Det er en fejl da alle mennesker kan få rigtig meget ud af det. Desværre er der mange, som af en eller grund mener, at mænd ikke bør tale om følelser. Faktisk er der nogle, der næsten ikke synes, at mænd må have følelser. Mænd skal nemlig være stærke og de skal ikke vise deres følelser. Det er meget skadende da det er klart, at mænd også har følelser. Brug noget tid på at snak med folk omkring dig og du vil finde ud af, at du får det bedre.

Start med at snakke med din partner

Har du en partner kan det være, at I altid laver det samme. Måske starter i hver aften med at tage et sexspil. Det er noget, I har gjort så mange gange, at det næsten er blevet til en vane. Hvis det er tilfældet er der intet galt med dette. Dog kan der også være andre ting man kan gøre sammen. For eksempel kan man sætte sig ned og snakke. Hvis der er noget, som man har svært ved at sige lader man ofte kroppen snakke. Det kan være en nem måde at føle noget intimitet.

iværksætter

Skal man mærke mere intimitet er man dog nødt til at komme hinanden nærmere mentalt. Ved at tænke på nogle ting og ved at være sammen i hovederne kan man nemlig komme hinanden endnu nærmere.

Snak om at få børn hvis I vil

Hvis du er i et parfold med en du ønsker børn med bør du tage snakken i stedet for at gå rundt med det selv. Måske kan du kigge lidt nærmere på kristendemokraternes børnepolitik inden. Her kan du nemlig lære noget, som du enten kan være enig eller uenig i. Uanset hvad vil det gøre, at du læser noget og det er altid en god ting uanset hvad du så får ud af det.

 

mand i par overkrop