En mand i en kortærmet skjorter er noget specielt. Du udstråler med en kortærmet skjorte en lethed og en friskhed, og du får som mand sendt signaler om at du er tilgængelig. Og du kan bruge det som et moderigtigt valg eller til en dag på stranden. Eller måske begge dele.

En kortærmet skjorte

Kortærmede skjorter er noget der passer til rigtig mange lejligheder.. En kortærmet skjorte er, som navnet siger en beklædningsgenstand, hvor ærmerne er fri, og den der bærer den har armene fri. Et udseende der giver et mere afslappet look end de mere lukket skjorter med lange ærmer. Kortærmet skjorter findes naturligvis i flere forskellige styles, så der er mulighed for at få det, der ønskes for stort alle mænd.

Passer til mange lejligheder

Der er rigtig mange lejligheder, hvor det er oplagt at bære en kortærmet skjorte. Det kan være til en afslappet sommerfest på en dag, hvor vejret er godt og hvor stemning hurtig kan blive rigtig god. En kortærmet skjorte kan også bruges  generelt på sommerdage, hvor du helst skal have en pænt look, men ikke alt for tillukket eller formelt. Sagt med andre ord, så kan du bruge en kortærmet skjorte på tidspunkter og ved lejligheder, hvor du også kan vælge at bære en polo. Men du får med en skjorte lige en tand mere stil med en skjorte.

Mange muligheder

Kortærmet skjorter findes i rigtig sommerlook, som er gode til en tur på stranden. Men der findes også skjorter i et look, der ikke signalere Hawaii og strand. Altså kortærmet skjorter findes i klassisk stil, i mere afdæmpet stil, men også i mere spraglet stil. Kortærmet skjorter findes i i brede modeller, men også i slimline.

Kombinere det med shorts

Det er oplagt at kombinere din kortærmet skjorte med et par shorts. Og sammensætningen kan understrege din personlighed. Det kan både være hvis du ønsker at understrege et afslappet udseende, men også hvis du vil udstråle et mere moderigtigt valg.

Køb skjorten hos Tøjeksperten

Et oplagt sted at købe dine er hos Tøjeksperten. Der får du masser af fordele, og du kan optjene 5 % bonus på hvert eneste køb. Både hvis du køber i butikkerne eller online. Tøjeksperten er nemlig en dansk butikkæde, der sælger herretøj. Der findes online salg, men også omkring 110 fysiske butikker. Så der er rig lejlighed for at få handlet din kortærmet skjorte hos Tøjeksperten.