Der er mange ting, man kan gøre, for at give hjemmet et løft. Møbler er noget af det, som fylder mest, så ved at udskifte et møbel kan man nemt lave en stor forandring.

Hvis du er til den lækre skandinaviske stil, så er et plankebord et godt bud. Det rå look klæder de fleste hjem, og det passer med resten af indretningen. Du kan finde dit plankebord direkte ved en forhandler som Bymain.dk, hvis du er interesseret. Se mere herunder.

Der er mange muligheder

Alle borde kan købes som plankeborde. Måske er det det traditionelle spisebord, som skal skiftes ud, men det kan også være sofabordet eller skrivebordet, som skal laves om til plankebord.

Du kan se mange forskellige slags plankeborde på sider som plankebord.dk.

Det lækre ved at plankebord er, at du får en lækker overflade som skriger natur. Man kan virkelig se træet med alle dets sjove og skæve knuder og knaster, og det giver virkelig karakter til det rum, som det står i. De fleste forhandlere har plankeborde i mange træsorter, men en af de populære, som virkelig kan holde i mange, mange år, er eg.

Hold dit plankebord pænt

Du kan have dit plankebord resten af livet, hvis du holder det pænt. Det kan du gøre ved at tjekke med forhandleren om det helst skal behandles med olie eller sæbe. Har bordet får hak, ridser eller grimme skjolder, så har et bord af planker altid en tykkelse, der gør, at du nemt kan slibe det, så bordet fremstår som nyt.

Er du ikke selv ekspert i den slags, så kan man nemt få hjælp til det af en tømrer. De kan også give flere gode råd om træet og dets behandling.