Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være, at du har nogle guldsmykker eller pokaler, der blot samler støv derhjemme. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel overveje at sælge dit guld, så du kan få det bedst mulige udbytte af det, du måtte have liggende derhjemme. Find de nyeste guldpriser her og bliv klogere på, hvordan du nemt og effektivt kan sælge dit guld i dag.

Få dit guld vurderet

Det første, du skal gøre, hvis du gerne vil sælge dit guld, er at få det vurderet. Det kan du få hos NordiskGuld, hvor det både er muligt at sende dit guld eller møde op i en af butikkerne i København eller Aarhus. Find de nyeste guldpriser her og få dit guld vejet på en lovpligtig vægt. Derefter vil du få foretaget en syretest og guldrøntgen for at finde ud, hvilken karat guld der er tale om. Dette er hurtig klaret, og du vil efterfølgende få en vurdering og et godt tilbud på dit guld.

Få et godt tilbud

Hvis du vælger at gå til NordiskGuld kan du være sikker på at få et godt tilbud på dit guld. For NordiskGuld har de højeste guldpriser på markedet, da de samarbejder med dygtige guldsmeltere, der har konkurrencedygtige priser. Hvis du ønsker det bedst mulige udbytte af dit guld, bør du derfor ikke gå til en almindelig guldsmed, der blot er et mellemled, hvor guldet alligevel bliver solgt videre til opkøbere som NordiskGuld, hvor du kan være sikker på at få den bedst mulige pris for dit guld.

Få udbetalingen med det samme

Når dit guld er blevet vurderet hos NordiskGuld, vil du få udbetalingen med det samme. Find de nyeste guldpriser her og oplev en hurtig og effektiv process, hvor der ikke er lange ventetider. Hvis du bor et stykke fra Aarhus eller København, vil du derfor opleve, at du ikke skal køre frem og tilbage, men blot kan få solgt dit guld på en tur, som både vil spare dig penge, tid og energi.

Få også solgt dine smykker

Det kan være, at du har et smykke med diamanter i, som du måske har arvet efter et familiemedlem. Dette smykke vil du også kunne få solgt hos NordiskGuld, hvor diamanterne i nogle tilfælde vil have en højere værdi end selve guldet. Det samme gør sig gældende for designersmykker, så du gør klogt i at opveje, om du hellere vil have et smykke, du ikke rigtig bruger, eller om det måske kunne være sjovere at få smykkets værdi udbetalt i stedet.