Elsker du også at være kreativ i dit eget hjem, og vil du gerne have mulighed for selv at indrette med fliser? Det kan faktisk sagtens lade sig gøre – og selvom du ikke har særlig meget erfaring med det. Med det nye produkt click’n Tile er det nemlig nemt for enhver nybegynder at indrette med fliser. Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Hvad er det?

Men hvordan kan det være, at man pludselig kan blive i stand til at sætte fliser op, hvis man aldrig har prøvet det før? Det kræver sådan set bare, at du har det rigtige produkt. Når man normalt sætter fliser op, så spartler man og påfører fliserne på cementen, så de monteres direkte på væggen. Click’n Tile har fundet på, at man i stedet for kan lave et mellemled, så det gør det nemmere at udskifte fliserne. I stedet for at sætte fliserne direkte på cementen, påsætter man nemlig en plastikplade med dutter, hvorpå fliserne kan placeres. Det er nemt at sætte plastikpladen op – man skal blot måle af, hvor stor et område der skal dækkes og så klippe plastikpladen, så den passer i størrelsen.

køkken

 

Hvordan skifter man dem ud?

Men hvordan bærer man sig så ad, når man gerne vil have skiftet sine fliser ud? Jo, det gør man såmænd med en smart sugekop til fliser. Med denne specialdesignede sugekop kan du danne et vakuum på en udvalgt flise og derved let fjerne den fra væggen. Det betyder ikke, at fliserne sidder dårligt fast – de kommer kun af, hvis du bruger sugekoppen. Når du har afmonteret en flise, så er det nemt at sætte en ny fast på. Det kræver intet udstyr – og man kan bogstaveligt gøre det med et enkelt ”klik” – det er også derfor, at firmaet kalder sig for click’n Tile.

 

Skab dit eget personlige design

Med dette produkt har du fuldkommen frihed til at skabe lige det design, der passer godt ind i dit hjem. Du kan selv bestemme, om du vil lave et bestemt mønster, eller om du ønsker at alle fliserne skal være ens. Tendenser skifter hurtigt, og du har nu mulighed med altid at følge med, fordi du let kan udskifte fliserne til en ny farve. Det giver dig en frihed, som mange andre produkter ikke tilbyder dig.

 

Spar penge på håndværkerregningen

Det er heller ikke hemmelighed, at en håndværkerregning meget hurtigt kan blive dyr. Det er derfor smart, at du med click’n Tile har mulighed for at spare denne udgift væk og i stedet for selv montere dine fliser i hjemmet. Der er mange fordele ved dette produkt, og du kommer helt sikkert til at se mere til det i fremtiden.