Det har ikke altid været acceptabelt, at mænd bruger sexlegetøj. Og det er ikke så længe siden, at der blev et reelt marked for, at også mænd kan få tilfredsstillet sine lyster ved brug af plastikremedier. Hvorimod man jo kan spore kvinderes brug og behov for sexlegetøj helt tilbage til det gamle Grækenland. Men det er ikke længere et tabu på samme måde, og det er godt. For mænd skal selvfølgelig også have lov til at få tilfredsstillet sine lyster, selvom der ikke nødvendigvis behøver være en hånd eller en kvinde involveret.

Her er en kort intro til nogle af de forskellige typer af sexlegetøj der findes derude til mænd, både til at bruge alene eller med en partner.

Forskellige typer af sexlegetøj til mænd

Markedet af sexlegetøj til mænd er selvfølgelig slet, slet ikke lige så stort som til kvinder, hvilket primært skyldes, at kvinder har flere tilfredsstillelsespunkter end mænd, samt at markedet til kvinder har været i en vild udvikling de senere år. Men dermed ikke sagt, at der ikke også findes mange forskellige typer af legetøj til mænd også. Nogle af dem er forsat ret tabubelagte. En god måde at angribe markedet på er ved at læse anmeldelser om sexlegetøj inden man går igang med shoppe.

Det, man typisk forbinder med sexlegetøj til mænd, og som er på samme linje som en dildo, er nok en fleshlight. Ofte er den lille og diskret og kan sagtens høre hjemme i en sengebordsskuffe præcis på samme måde som en dildo. Men selv den er ret ny for det er først for en 10 år siden, at man for alvor begyndte at udvikle på den og arbejde med riller og nupper på indersiden. Og det er ikke spå længe siden, at den kom til Europa.

Men sexlegetøj er ikke kun små og diskrete. Lolitadukken er én af de ting, der har været i en vild udvikling også. Primært fordi man er gået langt væk fra den oppustelige plastikdukke, som vi så dem for 20 år siden. Der bliver nemlig udviklet en hel masse på de såkaldte sexrobotter, der har både øjne og mund og kan derfor give udtryk for nydelse. Ikke just en diskret ting man kan pakke væk i skuffen, men alligevel en af de ting der kan give manden tilfredsstillelse.

sexlegetøj

Leg mere!

Ligesom med sexlegetøj til kvinder er der kun én måde på at få markedet endnu større, og emnet mindre tabubelagt, og det handler om, at mænd også skal i gang med at lege med remedierne. Hvad enten det er fleshlights, lolitadukker eller måske vibratorer. Jo mere man som mand køber, desto større muligheder er der for at udvikle produkterne, så de kan blive endnu bedre, skabe mere tilfredsstillelse og få et udseende, hvor alle synes, at det er helt okay.

Derudover kan det være en fordel af inddrage sexpartnere i legen på samme måde, som kvinder nogle gange gør det med vibratorer. På den måde kommer det mere ud i det åbne, hvem der leger med hvad og hvorfor. Så kommer vi til sidst udover idéen om, at sexlegetøj til mænd er tabubelagt, og at mænd også kan trænge til tilfredsstillelse, uden at der nødvendigvis er en hånd involveret.