Er det ved at være tid til, at du finder frem til en god gave til ham, men sukker du altid både længe og højlydt, fordi det er sværere end alt andet? Så kan det være, at du har været igennem processer med ønskesedler, men har måtte opgive undervejs. Og derfor er du nu nødt til selv at tænke en smule ud af boksen for at finde frem til noget, som du mener, at han vil blive glad for og komme til at sætte stor pris på. Og hvad er så meget bedre end noget, han også vil finde nydelse ved?

Hvad med at give ham en app styret penisring?

Det er den helt perfekte og mest frække at give til ham, der har alt, og for dig som kæreste, kone eller bare sex-partner er det således noget, som I vil komme til at nyde sammen. Her er der tale om en app styret penisring. Med en sådan er det nemlig sikret, at alle de frække lege kan begynde, og for en gang skyld er det ham der bliver underlagt den nydelse, der kan finde sted alle steder.

Det kan for eksempel være hjemme i stuen, under en gåtur, eller hvad I nu finder udfordrende.

Par

Find en model i god kvalitet og til en lav pris online

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; sexnetto.dk. Her har du nemlig rig mulighed for at finde lige præcis den app styret penisring, som du måtte være på udkig efter. Her er kvaliteten helt i top, mens prisen er skruet helt i bund. Og det betyder, at du for en god pris kan få et stykke legetøj, der kan give jer begge stor nydelse mange gange – både nu og ude i fremtiden.

Oplev noget mere spænding i hverdagen

Der er her tale om en vibratorring fra We-Vibes kaldet Verge. Og den vil altid give jer lige præcis den forkælelse, som I leder efter når I gerne vil opleve lidt mere spænding i hverdagen og nogle flere intime øjeblikke med hinanden. Verge er udført i glat silikone, og derfor føles den dejlig behagelig mod huden. Den sættes omkring både penis og pung, og på grund af sin udformning og den vej, som man vælger at vende den, kan den faktisk tilfredsstille både mænd og kvinder. Den kan nemlig bruges på mellemkød såvel som på klitoris. Den er desuden vandtæt, og derfor har I også rig mulighed for at prøve den af i vand.

Kast jer ud i nogle forskellige stillinger

For jer handler det således bare om at prøve sig frem og finde frem til den stilling, som giver jer den største nydelse og den højeste grad af tilfredsstillelse. Kast jer ud i nogle forskellige stillinger og oplev de mange glæder, der er forbundet med at genfinde den intime lyst og i det hele taget den spænding, der hviler i udforskningen af hinanden.

Sex