At stå på ski må være den ultimative følelse af frihed! I Alperne skinner solen, pisterne er gode, gliddet på skiene er perfekt. Du kører på grænsen med den optimale blanding af kontrol og fart. Og så er du sammen med dine venner på herretur på skiferie Østrig. I deler oplevelsen, og skaber gode minder og historier sammen.

Oplevelser og kammeratskab på pisterne

Skiløb er en af de mest populære vintersportsgrene i verden – og med god grund. Skiløb er ikke kun en god måde at få motion på – skiferie i Østrig er også en god måde at tilbringe tid med dine venner.

Der er ikke noget som at køre på pisterne med en gruppe venner. Uanset om I kører om kap ned ad bjerget eller blot nyder de utrolige omgivelser, er skiløb med venner den ultimative fælles oplevelse.

Ikke alene får du glæde af dine venners selskab, men I skaber også et bånd over en fælles passion for skiløb. Der er ikke noget som at slå pisterne, og grine sammen undervejs.

Underholdning på afterski

Østrig må være konger i Alperne, når det handler om afterski. Og afterski med dine venner gør det kun endnu bedre.

På afterski kan du endelig slappe af efter en dag på ski. Og hvilken bedre måde at slappe af end med dine venner, noget god mad og drikkevarer og noget høj musik.

For dem, der ønsker at holde festen i gang, er der masser af klubber og barer at vælge imellem. Men hvis du leder efter noget lidt mere lavmælt, kan du altid bare tage tilbage til dit hotel og tilbringe noget kvalitetstid med dine venner i boblebadet.

Så hvis du leder efter en måde at give los og have det sjovt, er skiferie i Østrig det bedste. Det er den perfekte aktivitet for enhver gruppe venner, der ønsker at have det sjovt sammen.