Det er altid spændende at tage på auktion for at lede efter sin næste investering. Man ved aldrig, hvad der dukker op og hvad det kan blive solgt for, og derfor kan det blive virkelig dyrt, hvis man byder på det hele. Og hvis man ikke har pengene, kan man miste sin yndlingsgenstand under auktionen. Derfor kan det være en idé at tage et kviklån, før du tager ud og byder på en masse ting. For så er pengene hurtigt hos dig, og du kan bruge dem til lige hvad du går og ønsker dig.

Tablet med Google

Find din næste kreditor

Når du tager lån, skal du overveje hvor mange penge, du gerne vil låne. Husk at være realistisk omkring størrelsen, så du er sikker på at du kan betale det tilbage. Du skal også kunne vise kreditor, at du har mulighed for at betale det tilbage, for ellers kan de afvise lånet. Så hvis du tjener penge på at sælge genstandene fra auktionen videre, skal du være sikker på, at du tjener pengene til det. Derudover skal du ikke have nogen ubetalt gæld, som har fået dig skrevet op i RKI, for så er det også svært at låne penge. Det kan dog lykkes alligevel.
Du skal tilmed kigge efter en lav rente og en kort løbeperiode, så dit lån ikke bliver rigtig dyrt at have. For jo højere rente, jo mere skal du betale om måneden, så derfor vil du have så kort en løbeperiode som muligt.
Mangler du et sted for at lede efter kreditorer? Find dit næste kviklån via linket.

Kvinde researcher online

Hav styr på værdien af ting

Hvis du er typen, der er interesseret i at tage på auktion, skal du have styr på, hvor meget ting er værd. Ellers kan du komme til at skambyde. Og folk elsker at presse hinanden på auktioner, så tingene bliver dyrere. Så vær klar over hvornår du bør stoppe, og hvornår du skal presse de andre.

Selvom noget måske ikke er særligt meget værd, kan det være at folk byder på det alligevel. Og så er det med at være vågen for at finde ud af hvorfor. Det kan nemlig være at folk kan se, at det begynder at blive populært. Dermed ikke sagt at du bare skal byde blindt på hvad som helst.
Det er sjovt at være med på auktion, og hvis du kan låne pengene, kan det blive endnu sjovere at deltage.