Den frække datingside, der er kendt for at promovere utroskab startede i Norge i 2010 og udvidede hurtigt til resten af Norden. Det skulle ikke tage lang tid før sidens succes førte til endnu et boost, der førte siden ud til brugere i hele Europa, og det virker til at være et hit af de helt store, for siden har i dag mere end 3 millioner brugere fordelt over EU. Også herhjemme i Danmark er mændene helt vilde med datingsiden. Er du på udkig efter en spændende udenomsægteskabelig dalliance, så er det da også det oplagte sted at starte jagten.

Forbudt er frækt

Lige fra vi er helt små oplever vi, at når nogen fortæller os, at der er noget vi ikke må gøre, så bliver det pludselig meget mere interessant. Det kan endda være noget vi slet ikke havde lyst til at prøver til at begynde med, men når det bliver forbudt – så er det nærmest uundgåeligt, at vi kommer til at hige efter det. 

Den følelse følger med helt op i voksenårene og det er præcis denne følelse Victoria Milan har spillet på, da de søsatte deres datingside. Både markedsføring, layout og selve brugerfladen henvender sig eksklusivt til folk i ægteskab eller parforhold, som er på udkig efter lidt fræk dating på siden. Den tilgang har givet pote til de norske bagmænd, og især de danske mænd har taget godt imod konceptet.

Gratis for kvinder

For at hjælpe med at det ikke bare er mænd, der oser rundt efter frække billeder, så har folkene bag siden gjort det gratis for kvinder at tilmelde sig, mens mændene kan vælge mellem forskellige abonnementer, der giver adgang til en række forskellige services og muligheder for at chatte, udveksle beskeder og sende små gaver. 

Det er et rigtig godt tiltag, for med den gratis adgang for kvinder er kønsbalancen en del bedre end den ville være, hvis kvinder skulle betale på lige fod med mænd. 

Når du vælger at betale for abonnement er det dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du betaler for og, hvad der er inkluderet i abonnementet, så du ikke bliver skuffet, eller føler dig snydt.

Etisk ansvar

Det er ikke let at skrive om en datingside, der promoverer utroskab – og det ved manden bag siden også godt. Derfor er de meget diskuterede reklamer også holdt langt fra alt, hvad der har med porno og sex at gøre. Siden er nemlig ikke bare for dem, der ønsker frække møder, men også dem, der kan nøjes med lidt krydret chat og hot mailkorrespondance. Det siges, at siden kun er utroskab sat i system, og at langt de fleste medlemmer på siden alligevel ville have været eller allerede havde været utro en eller flere gange. 

Etisk ansvar? Det er nok lidt ømtåleligt at tale om i denne forbindelse, men det ligger i hvert fald ikke hos siden, der sørger for at skabe muligheden for en fræk affære.