Herrer! Julen nærmer sig med hastige skridt, men du behøver ikke vente helt så længe. Hvad med at give dig selv en gave inden da? Der behøver såmænd ikke engang være en egentlig grund til at give dig selv en gave. Nogle gange har man simpelthen brug for at forkæle sig selv en smule. Læs videre her, og se de bedste gaver en mand kan give sig selv (eller måske tilføje ønskelisten her til jul). 

Et skræddersyet jakkesæt

Det er selvfølgelig ikke kun damerne, der ønsker at tage sig godt ud. Vi mænd vil såmænd også gerne føle os godt tilpas med lidt lækkert tøj. På trods af de store udvalg af moderigtigt tøj til herrerne, så er der stadig intet der kan måle sig med det skræddersyede jakkesæt. Mere end nogen anden beklædningsgenstand er jakkesættet specifikt designet til den mandlige kropsbygning, og jakkesættet er samtidigt noget der vil få give dig al den rigtige opmærksomhed. 

Forkæl dig selv

Manicure

Det vil måske komme bag på rigtig mange mænd, men en manicure er såmænd også noget som mænd vil syntes om. Vi kan hurtigt komme til at glemme, at vi rent faktisk viser vores hænder frem uafbrudt og hver eneste dag. Vi bruger jo vores hænder til et utal af formål; vi bruger f.eks. hænderne når vi taler i telefon, når vi konverserer eller når vi underskiver et dokument. Hænderne er med andre ord altid på skue overfor andre. Det er derfor rigtig vigtigt at dine hænder er præsentable, idet vi ofte bliver dømt på dem af andre. Når dette så er sagt, så er en manicure mere en blot en finpudsning af vores ydre. En manicure er nemlig også rigtig afslappende, og selv den mest vindbidte tømrersvend  vil uden tvivl nyde en god manicure.

Hobbybilen

Hvis man ser livet som en helhed, så kan det hurtigt gå hen og blive en rigtig overvældende tanke. Det er derfor en god idé at inddele livet i forskellige små kapitler i én stor roman. Hvad med at investere lidt penge i et gammelt bilvrag, som du så kan bruge noget tid på at fikse i weekenden. Selvom det er hårdt arbejde, så er det samtidigt også enormt tilfredsstillende – og på sin egen måde enormt afslappende; og så får du samtidigt også en fed bil ud af det i sidste ende.

Gaver til mænd

Køb en ny computer eller reparer den gamle

Mænd såvel som kvinder er i dag virkelig afhængige af deres computer. Hvad med at give dig selv en ny laptop i gave? Næst efter jakkesættet er en ny computer nok den gave, som de fleste mænd vil blive allergladest for. Et godt alternativ kunne selvfølgelig også være at opgradere din gamle stationære computer til en superstærk gamer computer. Der findes mange eksperter rundt omkring i landet, og der vil uden tvivl være nogen der vil kunne hjælpe dig. Prøv f.eks. at besøge computerhjælp Roskilde, hvis du befinder dig på Sjælland.

Udlev dine rockstjerne drømme

Sidst men ikke mindst kan du forkæle dig selv med en akustisk eller elektrisk guitar, og samtidigt udleve alle dine rockstjerne drømme. Måske er du allerede erfaren guitarist, og trænger til lidt nyt udstyr; eller måske er du fuldstændig grøn med en lyst til at lave om på dette. Prøv f.eks. at besøge købguitar.dk, hvor du vil kunne finde kyndig rådgivning til din næste guitar.