Alle fysioterapeuter og hudspecialister kan sige rigtig mange gode ting om ansigtsmassage. Det er en skøn ting at få og det kan gøre, at man kommer ud på den anden side med et helt andet og gladere udtryk i ansigtet. Der er mange gode grunde til, at det er en god ide at få netop en massage i ansigtet. Det kan nemlig være med til at gøre, at du har nemmere ved at styre dine muskler i ansigtet og faktisk kan det også være, at du føler en større friskhed i dit ansigt.

Ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet

En af de ting du kan være sikker på er, at en ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet. Generelt set er det rigtig godt at få sat gang i blodomløbet. Det er både tilfældet i ansigtet, men også i resten af kroppen. Helt konkret vil du føle en let varme i ansigtet når du får denne type af behandling. Meget hurtigt efter at en ansigtsmassage er i gang vil blodet nemlig begynde at strømme til ansigtet. Det skyldes, at der med en berøring af ansigtet sættes gang i blodomløbet. En massør vil vide lige præcis hvilke punkter i ansigtet der skal røres for at sætte mest muligt gang i blodomløbet.

Få næringsstoffer i ansigtet med ansigtsmassage

Når man for gang i blodomløbet vil man automatisk få næringsstoffer til ansigtet. Netop af den grund alene er det en rigtig god ide at få gang i blodomløbet. For at få ansigtet forsynet med næringsstoffer gør, at man får et langt mere friskt udtryk i ansigtet. Har man forskellige affaldsstoffer ophobet i huden vil de blive transporteret bort på den måde. Der er dermed mange gode grunde til at få gang i blodtilførslen til ansigtet.

Du bliver mere ungdommelig efter en massage af ansigtet

Det er klart, at en ansigtsmassage ikke kan trylle, men det er dog lige før, at man kan føle det af og til. For når du er færdig med en ansigtsmassage vil du komme ud og føle, at du har det langt bedre og måske endda ser mere ungdommelig ud. Generelt vil du se mere frisk ud, hvilket både skyldes næringsstoffer og mangel på affaldsstoffer. Det vil du dog også gøre fordi, at det er skønt at få en ansigtsmassage. Du bliver pludseligt mere opmærksom på dit ansigt og lægger det uden at tænke over det i nogle mere friske og positive folder.