Som der står på hjemmesiden www.sutteso.dk er det stedet, hvor en stodder er en stodder. Og alle stoddere er mere end velkomne på denne hjemmeside, hvor al politisk korrekthed efter sigende er pakket langt så langt væk, at alle spor fra den er pist væk.

Hvor drengerøven får lov til at leve frit

På hjemmesiden får man lov til at sige alt det, man normalt ikke engang må så meget som tænke. På den hjemmeside er der intet, der hedder politisk korrekthed. På hjemmesiden sutteso.dk har drengerøven, den ”rigtige mand”, stodderen sin legeplads hvor alt er tilladt. Ingen spørgsmål er dumme og ingen kommentarer er over grænsen.

sutteso

Historien om drengerøven

Ordet drengerøv er faktisk ikke helt ungt, det stammer nemlig fra 1950’erne, hvor det faktisk blev brugt på en nedsættende måde. Hvis der var en dreng eller en mand, man ikke kunne lide, kaldte man dem for en drengerøv. Det giver egentlig god nok mening, at ordet drengerøv oprindeligt var et øgenavn, da det jo i virkeligheden ikke er et særlig pænt ord. Dreng og røv sat sammen giver jo som man kunne forudse negative konnotationer.

I dag har ordet drengerøv en anden mening end i 1950’erne. I dag bruger man typisk ordet om en dreng, en ung fyr eller en mand, som virkelig bare er drenget og lever sin maskulinitet fuldt ud. En drengerøv har ikke nødvendigvis særlig meget mellem ørene og går op i ”simple” ting som sport, øl, biler og damer. Han elsker sine gutter og sammen med dem bliver han endnu mere en drengerøv, end hvad han normalt er.

Hvad har hjemmesiden at byde på?

Inde på hjemmesiden kan man finde alle mulige artikler og blogindlæg, som enhver drengerøv vil elske. Man kan for eksempel læse om vilde byture. Og med vilde byture menes der altså de byture, der bare stikker fuldstændig af og hvor man kommer hjem klokken ti næste formiddag uden sin pung, sin mobil eller sine nøgler. Man kan ikke huske, hvad man har lavet, men gutterne kan forsikre én om, at det var en genial aften.

Man kan også læse om drinks, der slår én helt ud af arenaen. Den slags drink, som man ikke rigtigt ved, hvad består af, men som smager godt og slår meget hårdt.
Udover drinks og byture kan man hente gode scoretricks til byen. Hvis man ikke helt ved, hvordan man skal komme i kontakt med damerne i byen og måske føler sig kejtet i selskab med personer
af hunkøn, kan man få nogle gode tips og tricks til hvordan man bliver bedre til at score. Drengerøve kan have svært ved at indrømme over for sine gutter, at de har usikkerheder, og derfor er hjemmesiden rigtig god, fordi den kan give de tricks, man måske ikke tør spørge vennerne om. Det er den ultimative guide til hvordan man bliver den bedste af alle drengerøve.