Yoga har efterhånden været populært i Danmark i lang tid, men hvis du tager et smut forbi det lokale fitnesscenter og tager på et yogahold, vil du nok opdage, at der ikke er mange mænd til stede.

Yoga er nemlig forbundet med kvindelighed, fordi man bliver mere smidig af det og træner sin vejrtrækning. Men bare fordi yoga går lidt langsommere og kræver mere tålmodighed, så er der lige så meget at hente for mænd som for kvinder, når det gælder dyrkning af yoga.

I virkeligheden giver yoga-træning en rigtig god grundform, som man kan bygge sin styrketræning ovenpå og få færre skader.

Dét kan yoga

For det første giver dét at dyrke yoga regelmæssigt en mobilitet, som sikrer at du ikke bliver skadet så nemt. Om du dyrker fodbold, bruger lang tid i et fitnesscenter eller bruger mange timer foran en computer, så vil yoga gavne dig.

De yogastillinger du kommer ud i vil nemlig både øge din smidighed og dermed også din ”range of motion”, så dine muskler har lettere ved at forlænge sig. Det er enormt brugbart, når du styrketræner. Yoga giver dig også et bedre overblik over din krop, så du nemmere kan mærke, hvis du gør et eller andet forkert, og rette det. Så giv yoga et forsøg, og se om ikke du holder dig skadefri.

En anden vigtig fordel som yoga giver, er at det kan forbedre dit sexliv. Det er ret utroligt, men rigtigt.

Når man dyrker yoga, er man nemlig meget opmærksom på sin krop, hvilket faktisk øger blodgennemstrømingen til de ædlere dele. Det er dermed både din lyst, din seksuelle performance, erektion og kontrol over ejakulation, der forbedres. Hvis det lyder attraktivt, gælder det altså bare om at komme i gang med at dyrke yoga.

Og yoga kan faktisk være rigtig udfordrende. Måske ser det afslappende ud, men du skal bare finde den rigtige form for yoga, hvor du bliver udfordret og skal holde stillingerne i lang tid – så skal sveden nok dryppe af panden.

Det rette yogaudstyr

Når man går i gang med at dyrke yoga, er der selvfølgelig lidt udstyr, som er rart at have. Hvis ikke du allerede går i fitness, skal du som minimum bruge en yogamåtte. Selvom du er medlem i et fitnesscenter kan det også godt være rart at have sin egen måtte. Du kan finde yogamåtter på denne side og meget andet udstyr til at dyrke yoga.

Hvis du også vil have fat i yogablokke, yoga-app og yogatøj, så kan det selvfølgelig godt virke som om det bliver lidt af en investering. Hvis du er velinformeret omkring risikoerne ved at tage lån, så kan du jo altid gøre det.

Du skal selvfølgelig være sikker på, at du kan betale pengene tilbage uden tårnhøje gebyrer. Du kan finde det billigste lån her, uanset om du skal lån 10.000 kr. eller 500 kroner. Og når du har lidt simpelt udstyr, så er du klar til komme i gang med at dyrke yoga og få fordelene. Mon ikke du også snart vil opdage det fantastiske ved yoga.